Στο 47% η συμμετοχή σε 57 χώρες του εξωτερικού για το δημοψήφισμα στην Τουρκία

Στο 47% η συμμετοχή σε 57 χώρες του εξωτερικού για το δημοψήφισμα στην Τουρκία

Στο 47% έφτασε η συμμετοχή στο δημοψήφισμα στις 57 χώρες του εξωτερικού, ποσοστό που θεωρείται ρεκόρ σε σχέση με τις ψηφοφορίες των προηγούμενων χρόνων.

Η ψηφοφορία στο εξωτερικό ολοκληρώθηκε χθες και σε αυτήν συμμετείχαν ένα εκατομμύριο 400 χιλιάδες Τούρκοι. Την 1η Νοεμβρίου 2015 η συμμετοχή ήταν 41,5%.


Στη Γερμανία ψήφισαν 495 χιλιάδες, στην Αυστρία 54 χιλιάδες, στο Λουξεμβούργο σχεδόν 10 χιλιάδες, στη Γαλλία 34 χιλιάδες. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE