Όπως μεταδίδει το Reuters ο Γιόχαν Έρικσον, ο δικηγόρος ο οποίος εκπροσωπεί τον 39χρονο Ουζμπέκο ανέφερε ενώπιον της ακροαματικής διαδικασίας για να αποφασίσει το δικαστήριο κατά πόσο ο ύποπτος θα συνεχίσει να τελεί υπό κράτηση ότι «η θέση του είναι ότι παραδέχεται στην διάπραξη τρομοκρατικού αδικήματος και αποδέχεται την κράτησή του».
Από ΚΥΠΕΑποδέχεται ότι διέπραξε τρομοκρατικό αδίκημα ο ύποπτος της επίθεσης στη Στοκχόλμη

Ο Ραχμάτ Ακίλοφ, ο κύριος ύποπτος για την θανατηφόρα επίθεση φορτηγού στη Στοκχόλμη που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τεσσάρων ανθρώπων και τον τραυματισμό ακόμη 15, έχει παραδεχθεί ότι διέπραξε τρομοκρατικό αδίκημα, δήλωσε ο δικηγόρος του στο πλαίσιο δικαστικής ακρόασης την Τρίτη.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γέμισε ο αεροδιάδρομος αεροπλάνα - Καθηλωμένα σε σειρά στο αεροδρόμιο Λάρνακας – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Σφοδρή κριτική Μάτσα στη Νομική Υπηρεσία για τη μη δίωξη
Ζεστή Κύπρος, «καυτό» ρεύμα: Είναι το air condition πλέον είδος πολυτελείας;
Συντριβή αεροσκάφους της Air India - Μαρτυρία: «Ο γιος μου πήδηξε από τον δεύτερο όροφο του ξενώνα»
Παντρεύεται ο Γιώργος Λιανός - «Θα το κάνουμε για πάρτη μας» - Τι αποκάλυψε για την ημερομηνία
Διεθνολόγος στο «Τ»: Πόσο επηρεάζεται ή απειλείται η Κύπρος από την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν
Άλμα στην τιμή του πετρελαίου με φόντο την ένταση στη Μέση Ανατολή – Πότε θα επηρεαστούν οι τιμές στην Κύπρο; Οικονομολόγος στο «Τ»