ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΜΑΖΩΤΟΥ: Ένταση στην δικαστική διαδικασία – «Έτσι, να θωρείς χαμέ!»

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΜΑΖΩΤΟΥ: Ένταση στην δικαστική διαδικασία – «Έτσι, να θωρείς χαμέ!»

Η ένταση δεν έλειψε μετά τη δικαστική διαδικασία που έγινε τη Δευτέρα (10/04) για την υπόθεση της απόπειρας φόνου στον Μαζωτό, που σημειώθηκε στις 17 Δεκεμβρίου του 2016.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Οι συγγενείς του θύματος της φονικής επίθεσης, Μιχάλη Βασιλείου, επιτέθηκαν φραστικά κατά του Νάσου Δημητρίου.

«Έτσι, να θωρείς χαμέ!» ανέφερε κάποιος εκ των συγγενών σε κάποια στιγμή στον Δημητρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΑΖΩΤΟΣ: Πήγε να σκοτώσει τον ξάδερφό του (!) γιατί του «έφαγε» το μπιλιάρδο – «Γιατί ήντα που εννά μου κάμεις;» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 

Εδώ να σημειωθεί ότι ούτε και τη Δευτέρα (10/04) απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον Δημητρίου. Ο δικηγόρος του Νέστορας Νικηφόρου, ζήτησε αναβολή της διαδικασίας γιατί όπως ανέφερε στο δικαστήριο θα αιτηθεί στον Γενικό Εισαγγελέα τροποίηση του κατηγορητηρίου.

Έτσι, η δικαστής όρισε νέα δικάσιμο για απάντηση στις 9 Μαΐου.

Ο Δημητρίου θα παραμείνει υπό κράτηση.

Να σημειωθεί ότι αναβολή υπήρξε και στις 21 Φεβρουαρίου. Τότε ο δικηγόρος του 23χρονου  είχε κάνει σχετικό αίτημα γιατί δεν είχε στη διάθεσή του την ιατροδικαστική έκθεση για τον τραυματισμό του Βασιλείου, ούτε το οπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα που υπήρχε στο μαγαζί όπου διενεργήθηκε η απόπειρα φόνου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE