ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΜΑΖΩΤΟΥ: Ένταση στην δικαστική διαδικασία – «Έτσι, να θωρείς χαμέ!»

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΜΑΖΩΤΟΥ: Ένταση στην δικαστική διαδικασία – «Έτσι, να θωρείς χαμέ!»

Η ένταση δεν έλειψε μετά τη δικαστική διαδικασία που έγινε τη Δευτέρα (10/04) για την υπόθεση της απόπειρας φόνου στον Μαζωτό, που σημειώθηκε στις 17 Δεκεμβρίου του 2016.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Οι συγγενείς του θύματος της φονικής επίθεσης, Μιχάλη Βασιλείου, επιτέθηκαν φραστικά κατά του Νάσου Δημητρίου.

«Έτσι, να θωρείς χαμέ!» ανέφερε κάποιος εκ των συγγενών σε κάποια στιγμή στον Δημητρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΑΖΩΤΟΣ: Πήγε να σκοτώσει τον ξάδερφό του (!) γιατί του «έφαγε» το μπιλιάρδο – «Γιατί ήντα που εννά μου κάμεις;» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 

Εδώ να σημειωθεί ότι ούτε και τη Δευτέρα (10/04) απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον Δημητρίου. Ο δικηγόρος του Νέστορας Νικηφόρου, ζήτησε αναβολή της διαδικασίας γιατί όπως ανέφερε στο δικαστήριο θα αιτηθεί στον Γενικό Εισαγγελέα τροποίηση του κατηγορητηρίου.

Έτσι, η δικαστής όρισε νέα δικάσιμο για απάντηση στις 9 Μαΐου.

Ο Δημητρίου θα παραμείνει υπό κράτηση.

Να σημειωθεί ότι αναβολή υπήρξε και στις 21 Φεβρουαρίου. Τότε ο δικηγόρος του 23χρονου  είχε κάνει σχετικό αίτημα γιατί δεν είχε στη διάθεσή του την ιατροδικαστική έκθεση για τον τραυματισμό του Βασιλείου, ούτε το οπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα που υπήρχε στο μαγαζί όπου διενεργήθηκε η απόπειρα φόνου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE