Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος
Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.
Ο κ. Κυπριανού εξέρχεται της Βουλής συνοδευόμενος από δυο άντρες της προσωπικής του φρουράς με πολίτικα και κατευθύνεται σε ένστολο αξιωματικό της Αστυνομίας ρωτώντας τον χαρακτηριστικά «επιτρέπεται 15 άτομα να μεν μας αφήνουν να περάσουμε;».
Ο αξιωματικός φαίνεται να προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις στον κ. Κυπριανού για την συγκεκριμένη απόφαση με τον ίδιο να ακούγεται να λέει καθαρά, «εγώ εννά πάω πάνω τους!».
Στην συνέχεια μέλη της Αστυνομίας προσπαθούν να ανακόψουν τον κ. Κυπριανού με τους διαδηλωτές να τον υβρίζουν με ακόμη μεγαλύτερη ένταση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φορτισμένη ομιλία Άντρου Κυπριανού μετά την δημόσια εξύβριση του – «ΕΟΚΑ Β΄ - Γρίβας δολοφόνοι!» - VIDEO
Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις