ΛΑΡΝΑΚΑ: 37χρονος μετέτρεψε το διαμέρισμα του σε επαγγελματικό φυτώριο κάνναβης – Πήγαν άδικα οι «κόποι» του

ΛΑΡΝΑΚΑ: 37χρονος μετέτρεψε το διαμέρισμα του σε επαγγελματικό φυτώριο κάνναβης – Πήγαν άδικα οι «κόποι» του

Άδικα πήγαν οι «κόποι» 37χρονου από την Λάρνακα ο οποίος μετέτρεψε το διαμέρισμα του σε επαγγελματικό φυτώριο κάνναβης και αυτό διότι η ΥΚΑΝ τον εντόπισε και του πέρασε χειροπέδες.

Πιο συγκεκριμένα σε ανακοίνωση της η αστυνομία αναφέρει ότι μέλη της ΥΚΑΝ, διενήργησαν το βράδυ του Σαββάτου έρευνα με δικαστικό ένταλμα, στο διαμέρισμα 37χρονου που βρίσκεται στη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε σε δωμάτιο του διαμερίσματος, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, φυτώριο κάνναβης με επαγγελματικό εξοπλισμό.

Στον εν λόγω χώρο, φαίνεται να είχαν καλλιεργηθεί τέσσερα φυτά κάνναβης, τα οποία ήταν φρεσκοκομμένα, ενώ εντοπίστηκε ποσότητα καρπού βάρους 2,250 κιλών.

Επίσης, σε άλλα δοχεία εντοπίστηκαν οι κορμοί, φύλλα και κλωνιά από τα φυτά κάνναβης.

Ο 37χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης καλλιέργειας φυτών κάνναβης με σκοπό την προμήθεια και παράνομης κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά την υπόθεση.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.