Σουηδία: Επίθεση στη Στοκχόλμη -Πληροφορίες ότι ένας άνδρας συνελήφθη και ανέλαβε την ευθύνη

Σουηδία: Επίθεση στη Στοκχόλμη -Πληροφορίες ότι ένας άνδρας συνελήφθη και ανέλαβε την ευθύνη

Φορτηγό μπήκε μέσα σε κατάστημα σε κεντρικό δρόμο της Στοκχόλμης.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τρεις νεκρούς οι οποίες επιβεβαιώνονται από την αστυνομία. 

Στη συνέχεια τα Μέσα Ενημέρωσης μιλούν για 5 νεκρούς χωρίς να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση. Δεν υπάρχουν στοιχεία για το τι έχει συμβεί με τον οδηγό του φορτηγού. Υπάρχουν πολλοί τραυματίες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όπως αναφέρει η εφημερίδα Aftonbladet επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, ένας άνδρας συνελήφθη στο βόρειο τμήμα της Στοκχόλμης και ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που διαπράχθηκε νωρίτερα στην πρωτεύουσα της Σουηδίας.

Απο tovima.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

O τρόμος επέστρεψε στην Ευρώπη – Τουλάχιστον 5 οι νεκροί από το τρομοκρατικό χτύπημα με φορτηγό που θέρισε ότι βρήκε στην πορεία του

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE