Απίστευτο! Γυναίκα κατέβηκε από το λεωφορείο κι έπεσε σε 15 μέτρα κενό

Απίστευτο! Γυναίκα κατέβηκε από το λεωφορείο κι έπεσε σε 15 μέτρα κενό

Γυναίκα έπεσε από 15 μέτρα κενό.

Σύμφωνα με το Star.gr, η γυναίκα, περίπου 42 ετών, βρισκόταν σε αστικό λεωφορείο, με κατεύθυνση προς την ΑΓΕΤ. Κάποια στιγμή, ζήτησε από τον οδηγό να σταματήσει το λεωφορείο για να κατέβει, γιατί δεν αισθανόταν καλά.

Ο οδηγός σταμάτησε κι η γυναίκα βγήκε έξω κι έπεσε στο κενό, στα περίπου 15 μέτρα, καταλήγοντας στην ακτή, δίπλα στη θάλασσα.

Ευτυχώς, η πτώση της έγινε σε σημείο που υπήρχε μικρή αμμουδιά, με αποτέλεσμα απλά να τραυματιστεί, χωρίς να χάσει, όμως, τη ζωή της.

ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και το Λιμενικό κατέφτασαν αμέσως στο σημείο, δεν μπορούσαν, όμως, να περισυλλέξουν τη γυναίκα, καθώς η ακτή είχε βράχια. Τελικά, η Πυροσβεστική τα κατάφερε και, τελικά, έσωσε τη γυναίκα, που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου, με κατάγματα στα πόδια.

Από ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE