Φορτηγό έπεσε πάνω σε κόσμο στη Στοκχόλμη - Πληροφορίες για τρεις νεκρούς - Φόβοι για νέο τρομοκρατικό χτύπημα

Φορτηγό έπεσε πάνω σε κόσμο στη Στοκχόλμη - Πληροφορίες για τρεις νεκρούς - Φόβοι για νέο τρομοκρατικό χτύπημα

Τρεις άνθρωποι σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν αυτή την ώρα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, έχουν χάσει τη ζωή τους όταν ένα φορτηγό έπεσε επάνω σε ανθρώπους σε δρόμο στο κέντρο της Στοκχόλμης.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως υπάρχουν τραυματίες. Ωστόσο, έως αυτή την ώρα δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό, αν πρόκειται για ατύχημα ή αν για μια τρομοκρατική επίθεση - καρμπόν με εκείνη στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου ή την πρόσφατη στο Γουέστμινστερ, στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων στη σουηδική εφημερίδα το φορτηγό έκανε τρελή, ανεξέλεγκτη πορεία, πριν καταλήξει σε έναν τοίχο, κοντά σε ένα πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο. Ένας άλλος μάρτυρας περιγράφει τον πανικό, όταν το φορτηγό ήρθε από το πουθενά.


«Πήγαινα στον κεντρικό δρόμο, όταν ένα μεγάλο φορτηγό ήρθε από το πουθενά. Δεν μπορούσα να δω πως, αλλά βγήκε εκτός ελέγχου. Είδα να έχει πέσει πάνω σε τουλάχιστον δύο ανθρώπους. Έτρεξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα από εκεί», λέει αυτόπτης μάρτυρας με το όνομα Δημήτρης, στην εφημερίδα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει σωστικά συνεργεία, ασθενοφόρα και οχήματα της πυροσβεστικής. 

ftgsoui5

Από Πρωτο ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE