Είχαν την έγνοια του θανόντα Μυλωνά, Λιλλήκας και Σιζόπουλος – Ο διάλογος τους στην Βουλή

Είχαν την έγνοια του θανόντα Μυλωνά, Λιλλήκας και Σιζόπουλος – Ο διάλογος τους στην Βουλή

Αισθητή ήταν η απουσία του Παύλου Μυλωνά από τα έδρανα του Κοινοβουλίου στην κρίσιμη ολομέλεια για την κατάργηση του ενωτικού δημοψηφίσματος.

Ο συνάδελφος μας Παύλος, οδήγησε τον αδελφό του Ανδρέα στην τελευταία του κατοικία το μεσημέρι της Παρασκευής (7/4). Η κηδεία τελέστηκε στις 14:00 μ.μ από τον ιερό Ναό Παναγίας Τριχερούσας στη Λεμεσό.

Στη Βουλή την ίδια ώρα η συζήτηση για το ενωτικό δημοψήφισμα παρόλο που άρχισε στις 9:00 το πρωί λόγω των εντάσεων, των διαπληκτισμών και των αποχωρήσεων άργησε να ολοκληρωθεί.

Σε κάποια στιγμή ο Γιώργος Λιλλήκας, φανερά ανήσυχος για το αν θα προλάβει να παραστεί στην κηδεία του Ανδρέα Μυλωνά έδειξε το ρολόι στον Μαρίνο Σιζόπουλο λέγοντας του ότι ,«έτσι όπως πάμε δεν θα προλάβουμε». Ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ κούνησε το κεφάλι, δείχνοντας να συμμερίζεται το άγχος του κ. Λιλλήκα.

Η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε γύρω στις 13:10 με τους δυο πολιτικούς αρχηγούς να φεύγουν κυριολεκτικά σφαίρα από την Βουλή για να προλάβουν να μεταβούν στη Λεμεσό και να παραστούν στην κηδεία κάτι που έπραξαν φυσικά κι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί, Νικόλας Παπαδόπουλος, Γιώργος Περδίκης, Ελένη Θεοχάρους αλλά και διάφορα πολιτικά πρόσωπα.   

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η συνάντηση του ΠτΔ με Ερχιουρμάν - Θα λάβει χώρα στην οικία του Ντανιέ

«Κλείδωσε» η συνάντηση του ΠτΔ με Ερχιουρμάν - Θα λάβει χώρα στην οικία του Ντανιέ

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου, στις 9.30π.μ., στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE