Τo κορίτσι που έσβησε τη φλόγα των Ολυμπιακών αγώνων στην Αθήνα μεγάλωσε! Τι κάνει στα 23 της η πανέμορφη Φωτεινή

Τo κορίτσι που έσβησε τη φλόγα των Ολυμπιακών αγώνων στην Αθήνα μεγάλωσε! Τι κάνει στα 23 της η πανέμορφη Φωτεινή

Πέρασαν 13 χρόνια από τότε που η μικρή Φωτεινή έμεινε στην ιστορία ως το κοριτσάκι που έσβησε τη φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, σηματοδοτώντας την λήξη των Αγώνων στην Αθήνα.

Η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου, 23 χρονών σήμερα, κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της αφού μόλις κέρδισε υποτροφία από το Πανεπιστήμιο Watson School of Biological Sciences στο Cold Spring Harbor Laboratory (CSHL) των ΗΠΑ.

Το νεαρό κορίτσι που μεγάλωσε στα παιδικά χωριά SOS κατάφερε να εισαχθεί στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και μέσα από σκληρή δουλειά να κερδίσει μια τόσο σπουδαία υποτροφία.

Η Φωτεινή όπως αναφέρουν όσοι γνωρίζουν τη νεαρή γυναίκα δεν τα παρατάει εύκολα. Βάζει στόχους και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους πετύχει. Εκτός από τις εκπληκτικές της επιδόσεις στο Πανεπιστήμιο, η 23χρονη Φωτεινή ασχολείται με τον αθλητισμό, ενώ μιλά άπταιστα αγγλικά και γερμανικά. 

Image result for φωτεινή παπαλεωνιδοπούλου

Το σίγουρο είναι ότι έχουμε να δούμε πολλά από το κορίτσι με το θλιμμένο βλέμμα του 2004. 

Image result for φωτεινή παπαλεωνιδοπούλου

Από iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.

BEST OF TOTHEMAONLINE