Δόθηκε παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για κρατική φοιτητική μέριμνα - Ποια η τελευταία ημερομηνία

Δόθηκε παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων για κρατική φοιτητική μέριμνα - Ποια η τελευταία ημερομηνία

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (ΥΠΠ), Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας, ανακοίνωσε ότι αφού έλαβε υπόψη το αίτημα μεγάλου αριθμού δικαιούχων για παράταση στην προθεσμία υποβολής της αίτησης διεκδίκησης κρατικής φοιτητικής μέριμνας (φοιτητική χορηγία και φοιτητικά επιδόματα) αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη, 13η Απριλίου 2017.

Ως εκ τούτου, η Υπηρεσία Φοιτητικής Μέριμνας καλεί τις οικογένειες φοιτητών οι οποίες δεν έχουν αποταθεί για παραχώρηση κρατικής φοιτητικής μέριμνας για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, όπως υποβάλουν τις αιτήσεις τους το αργότερο μέχρι την πιο πάνω ημερομηνία.

Τονίζεται ότι δεν είναι δυνατό να δοθεί νέα παράταση στην υποβολή αιτήσεων παραχώρησης κρατικής φοιτητικής μέριμνας για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, πέραν της 13ης Απριλίου 2017.

Επισημαίνεται ότι οι αιτήσεις που θα παραλαμβάνονται μετά την προαναφερόμενη ημερομηνία θα απορρίπτονται.

Υπενθυμίζεται ότι, τα έντυπα αιτήσεων για την κρατική φοιτητική μέριμνα (φοιτητική χορηγία και φοιτητικό πακέτο) μπορούν να εξασφαλιστούν από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού www.moec.gov.cy, από τα γραφεία της Υπηρεσίας Φοιτητικής Μέριμνας (Τεύκρου 6, Λευκωσία), τα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ), καθώς και τα Κέντρα του Πολίτη (ΚΕΠΟ) που στεγάζονται στα Κεντρικά Επαρχιακά Ταχυδρομεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE