Ο Μάριος Αχιλλέως μας χρειάζεται - Φεύγει άμεσα για μεταμόσχευση στην Γερμανία- Απεγνωσμένη η οικογένειά του για οικονομική βοήθεια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο  Μάριος Αχιλλέως μας χρειάζεται - Φεύγει άμεσα για μεταμόσχευση στην Γερμανία- Απεγνωσμένη η οικογένειά του για οικονομική βοήθεια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η οικογένεια του 24χρονου Μάριου ευελπιστεί στην οικονομική βοήθεια του κόσμου για να μπορεί να μεταβεί στην Γερμανία μαζί με το παιδί τους, αφού o δότης του Μάριου Αχιλλέως θα είναι ο 27χρονος αδερφός του.

Της Χρύσως Καλούδη

Έκκληση για βοήθεια στον 24χρονο Μάριο Αχιλλέως, οποίος θα μεταβεί σε 13 ημέρες από σήμερα στην Γερμανία για μεταμόσχευση μυελού των οστών.

O Mάριος Aχιλλέως διαγνώστηκε με οξεια μυελογενή λευχαιμία.

 Θα μεταβεί για μεταμόσχευση μυελού των οστών στην Γερμανία στις 19/4/2017 με δότη τον αδερφό του.

Παρακαλούμε όπως όσοι μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά, μπορούν να καταθέσουν χρήματα στον πιο κάτω αριθμό λογαριασμού: CY81 0070 3610 0000 0000 2024 1774.

Η οικογένειά του έχει άδεια εράνου από την Κυπριακή Δημοκρατία αφού το κράτος του έχει εξασφαλίσει μόνο το εισιτήριό του και το νοσοκομείο.

Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ: 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE