Προσπαθούν να τρελάνουν την Παπαδοπούλου! Βάζει τα κλάματα! VIDEO

Προσπαθούν να τρελάνουν την Παπαδοπούλου! Βάζει τα κλάματα! VIDEO

Ευτυχώς ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει και κρίση για να καταλάβει την παγίδα που έχουν στήσει στην τραγουδίστρια...

Iδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει το επεισόδιο του Survivor της Τετάρτης, 5-4. Στο τρέιλερ που παίζει βλέπουνε του Διάσημους να απομονώνουν και να «χτίζουν» ένα αρνητικό προφίλ για την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η Ειρήνη κλαίει μόνη της στην παραλία, ενώ ο Λάμπρος Χούτος, μιλά υποτιμητικά για το άτομό της. «Η σχέση της Ειρήνης με την ομάδα είναι αποστασιοποιημένη», δηλώνει ο Γιώργος Χρανιώτης. «Έχεις μείνει μόνη σου. Το έχεις καταλάβει;» λέει ο Λάμπρος Χούτος στην Ειρήνη Παπαδοπούλου και στη συνέχεια αναφέρει: «Κανένας δεν ξοδεύει χρόνο μαζί της. Θεωρώ ότι δεν έχει κερδίσει την εκτίμηση της ομάδας».

Η τραγουδίστρια από την πλευρά της σημειώνει τα εξής: «Εδώ η παραλία δεν είναι δικιά τους. Ούτε δικιά μου, ούτε κανενός. Αφήστε με κι εμένα να έχω το δικαίωμα να είμαι αυτό που είμαι. Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν οι συμπαίκτες μου ότι η καλοσύνη δεν είναι ότι είμαι ένα άβουλο πλάσμα και με κάνεις ότι θέλεις».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Τη νομοθετική τροποποίηση του περί Αρχείο Πληθυσμού Νόμου ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, δίνοντας το δικαίωμα στους εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες να ψηφίζουν στις Εκλογές ανάδειξης Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο με βάση τον τόπο διαμονής τους όσο και με βάση τον τόπο εκτοπισμού τους, κατ’ αντίστοιχο τρόπο που ισχύει για τους εκ πατρογονίας εκτοπισθέντες.

BEST OF TOTHEMAONLINE