ΛΕΜΕΣΟΣ: «Φουλ» στην παρανομία 31χρονη – Δεν ήξεραν για ποιο αδίκημα να την συλλάβουν πρώτα οι Αστυνομικοί

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Φουλ» στην παρανομία 31χρονη – Δεν ήξεραν για ποιο αδίκημα να την συλλάβουν πρώτα οι Αστυνομικοί

Μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου το βράδυ της Τρίτης 4/4 στη Λεμεσό, συνέλαβαν 31χρονη, η οποία διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Κατά τον έλεγχο των στοιχείων της 31χρονης, διαπιστώθηκε, ότι αυτή οδηγούσε χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας, χωρίς άδεια κυκλοφορίας, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε είχε διαγραφεί από το 2008.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε επίσης, ότι η 31χρονη μετά την απόρριψη της αίτησής της για πολιτικό άσυλο, διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE