ΛΕΜΕΣΟΣ: Κυκλοφορούσε με πλαστή άδεια οδήγησης – Τον «τσάκωσε» η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κυκλοφορούσε με πλαστή άδεια οδήγησης – Τον «τσάκωσε» η Αστυνομία

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων.

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, μέλη της Αστυνομίας, ανέκοψαν το πρωί της Τρίτης 4/4, στη Λεμεσό, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα πρόσωπο.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, κατά τη εξακρίβωση των στοιχείων του, έδωσε στα μέλη της Αστυνομίας, μια ξένη άδεια οδήγησης, η οποία έφερε τη φωτογραφία και τα στοιχεία του.

Το εν λόγω πρόσωπο οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι η άδεια οδήγησης που παρουσίασε ήταν πλαστή.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Επίσης, για την ίδια υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον 34χρονου, ο οποίος επίσης συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πράματα και θαύματα» από την Annie Alexoui: Η απάντηση Φυτιρή για τη διαφθορά στην Αστυνομία και η «φόρμουλα» για τα στοιχεία

«Πράματα και θαύματα» από την Annie Alexoui: Η απάντηση Φυτιρή για τη διαφθορά στην Αστυνομία και η «φόρμουλα» για τα στοιχεία

Σε μια εφ’ όλης της ύλης τοποθέτηση προέβη ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Φυτιρής, σχετικά με τις σοκαριστικές καταγγελίες της Ιωάννας Φωτίου (Annie Alexoui) που έχουν προκαλέσει «σεισμό» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE