ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 55χρονη πήγε να μπει στο όχημα της και ανακάλυψε ότι της έβαλαν βόμβα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 55χρονη πήγε να μπει στο όχημα της και ανακάλυψε ότι της έβαλαν βόμβα

Χαμηλής ισχύος ο εκρηκτικός μηχανισμός γι αυτό και δεν έγινε άμεσα αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια του οχήματος που μόλις σήμερα Τρίτη 4/4 το κατήγγειλε στην Αστυνομία. Μικροζημιές στο όχημα

Έκρηξη σημειώθηκε μεταξύ των ωρών 23:30 μ.μ. χθες(Δευτέρα) – 12:00 σήμερα (Τρίτη 4/4) σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία 55χρονης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο έξω από την οικία της στη Λευκωσία.  

Από τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού που περιείχε εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος.
Από την έκρηξη, προκλήθηκαν ζημιές στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE