Επίσημη ενημέρωση από Interpol Ελλάδας για τον 24χρονο Κύπριο φοιτητή που απεβίωσε στην Αθήνα

Επίσημη ενημέρωση από Interpol Ελλάδας για τον 24χρονο Κύπριο φοιτητή που απεβίωσε στην Αθήνα

Η Interpol Ελλάδας ενημέρωσε επίσημα την κυπριακή Αστυνομία για τις συνθήκες υπό τις οποίες απεβίωσε ο 24χρονος Ραφαήλ Θεοφάνους.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Ο νεαρός φοιτητής από τη Βυζακιά βρέθηκε νεκρός από τον 22χρονο αδερφό του, στο διαμέρισμα στην Αθήνα τη Δευτέρα (03/04).

Σύμφωνα με τα συμπεράσματα που προέκυψαν από τις αστυνομικές εξετάσεις στην Αθήνα, έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Ραφαήλ σπούδαζε στην Αθήνα, στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών.  

Ο 24χρονος Ραφαήλ είναι το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας Θεοφάνους. Ο πατέρας του ήταν Ταξίαρχος στην Εθνική Φρουρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νεκρός Κύπριος φοιτητής στην Αθήνα – Τον εντόπισε ο αδελφός του

Σπαράζει ο Κύπριος τραγουδιστής με το θάνατο του Ραφαήλ - Τον αποχαιρετά με το αγαπημένο τραγούδι του 24χρονου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ξεψύχησε μόνος του στο κρεβάτι ο Κύπριος φοιτητής Ραφαήλ Θεοφάνους – «Ήταν πολύ καλό παιδί» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.