Το αινιγματικό χαμόγελο και η ερώτηση του Σπαλιάρα: «Σπαλ λέει;»! Κάπως έτσι αποκαλύφθηκε ο αρχηγός της κλίκας! VIDEO
04.04.2017 - 16:36
Όταν ο Τανιμανίδης έδειξε την ψήφο του «κολλητού του», ο Γιάννης χαμογέλασε, αφού κατάλαβε ποιος ήθελε διακαώς να τον διώξει από την ομάδα των Επωνύμων.
Ο Σπαλιάρας δεν έκρυψε την απογοήτευσή του από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας της ομάδας του, που τον καταψήφισαν για να πάει στην αντίπαλη ομάδα των «Μαχητών».
Ίσως ανέμενε ότι θα έφευγε η Λάουρα, μιας και οι αποδόσεις της είναι κάτω του μετρίου, αλλά υπολόγισε λάθος, μιας και η κλίκα κατάφερε να πετύχει τον σκοπό της.
Οι ψήφοι του Στέλιου Χανταμπάκη, του Λάμπρου Χούτου και του Μπο αγνοούνται, αλλά ο Σπαλιάρας όπως θα δείτε και 2:35:13 κατάλαβε ότι τον έδωσε στην ψύχρα ο άλλοτε κολλητός του, Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος έγραψε «Σπαλ» στο χαρτάκι της ψηφοφορίας.
Τον γραφικό χαρακτήρα του Χανταμπάκη επιβεβαίωσε και ο Κώστας Φραγκολιάς την Τρίτη το πρωί, μέσα από την εκπομπή «Happy Day».
Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.