ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΚΡΗΞΗ ΛΕΜΕΣΟΣ: Δάσκαλος ο ένας ιδιοκτήτης – Πληρωμένοι εμπρηστές λέει η Αστυνομία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΚΡΗΞΗ ΛΕΜΕΣΟΣ: Δάσκαλος ο ένας ιδιοκτήτης – Πληρωμένοι εμπρηστές λέει η Αστυνομία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πληρωμένοι εμπρηστές είναι τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από την έκρηξη σε μπαράκι της Λεμεσού που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 04/04.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, η έκρηξη σημειωθεί λίγα λεπτά μετά τις 05:00 τα ξημερώματα της Τρίτης 04/04 προκαλώντας στο μπαρ – εστιατόριο, ολοκληρωτική καταστροφή .

Σύμφωνα με πληροφορίες που κατέχει η ιστοσελίδα μας, πρόκειται για μαγαζί το οποίο βρισκόταν υπό ανακαίνιση ενώ ο ένας εκ των ιδιοκτητών είναι δάσκαλος.

Από τις εξετάσεις των πυροτεχνουργών διαφάνηκε πως οι δράστες περιέλουσαν το υποστατικό με εύφλεκτη ύλη και ακολούθως τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος και το ανατίναξαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις προκαταρκτικές έρευνες διαφάνηκε πως πρόκειται για πληρωμένους εμπρηστές ενώ ο τρόπος δράσης τους, προσομοιάζει με τον τρόπο δράσης των εμπρηστών στο ινστιτούτο ομορφιάς στην Λεωφόρο Μακαρίου που σημειώθηκε το πρωί της 17ης Μαρτίου.

Να σημειώσουμε πως από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημίες περίπου 1,000 ευρώ στο διπλανό υποστατικό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πίσω από την έκρηξη να κρύβονται επαγγελματικές αντιζηλίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Έκρηξη βόμβας σε νυκτερινό κέντρο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΔΗΚΟ: Ο εκσυγχρονισμός - Η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Νικόλα και η υποβόσκουσα αμφισβήτηση

ΔΗΚΟ: Ο εκσυγχρονισμός - Η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Νικόλα και η υποβόσκουσα αμφισβήτηση

Στα μαλακά προσπαθεί να ρίξει η ηγεσία του ΔΗΚΟ τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του κόμματος, ύστερα από την αποτυχία στις εκλογές της 9ης Ιουνίου. Μπορεί το ΔΗΚΟ να έχει διατηρήσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο, ωστόσο είδε τα ποσοστά του να μειώνονται σε βαθμό, που σήμερα βρίσκεται μία θέση πίσω από το ΕΛΑΜ χάνοντας και τον ρυθμιστικό του ρόλο. Η ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα του Νικόλα Παπαδόπουλου ύστερα από τη συνεδρίαση του της Κεντρικής Επιτροπής την Δευτέρα, εμφανίζει ένα κόμμα το οποίο φαίνεται να κατανοεί τα λάθη και τις παραλείψεις που έγιναν προεκλογικά, δίνοντας μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση, ψήφο εμπιστοσύνης στην ηγεσία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε την πραγματοποίηση πολιτικού - καταστατικού συνεδρίου για την επανασύσταση, επανίδρυση και τον εκσυγχρονισμό του κόμματος. Με άλλα λόγια, το ΔΗΚΟ θα πρέπει να βρει νέα ταυτότητα με την οποία θα «συστηθεί» εκ νέου, στην κοινωνία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top