ΠΑΦΟΣ: Εφιαλτικές στιγμές για 39χρονη – Πάλεψε με τον διαρρήκτη που εισέβαλε μέρα-μεσημέρι στο σπίτι – Η περιγραφή του δράστη

ΠΑΦΟΣ: Εφιαλτικές στιγμές για 39χρονη – Πάλεψε με τον διαρρήκτη που εισέβαλε μέρα-μεσημέρι στο σπίτι – Η περιγραφή του δράστη

Τον τρόμο έζησε μέρα-μεσημέρι γυναίκα στην Πάφο. Εύσωμος άντρας την αιφνιδίασε και την «έγδυσε» από τα χρυσαφικά της ενώ απέσπασε και χρηματικό ποσό.

39χρονη από τη Γεωργία  κατήγγειλε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας ότι γύρω στη  13:30 περίπου ενώ ευρίσκετο μόνη της σε φιλικό της σπίτι σε χωριό της Πάφου, άγνωστος ο οποίος περιγράφεται ύψους 1.70 λίγο εύσωμος από χώρα της Ανατολικής Ευρώπης εισήλθε στην οικία, της επιτέθηκε και την χτύπησε. 

Ακολούθως αφού της  απέσπασε 300 ευρώ σε μετρητά και αριθμό χρυσαφικών άγνωστης αξίας τράπηκε σε φυγή. 

Σύμφωνα με την καταγγελία πριν την αναχώρηση του η παραπονούμενη του επιτέθηκε τον κτύπησε αλλά αυτός κατάφερε να διαφύγει

Στο μέρος έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου που απέκλεισαν την σκηνή στην οποία έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις  ενώ  λήφθηκαν  και καταθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE