ΛΕΜΕΣΟΣ: «Γερή μπάζα» διαρρηκτών – «Χτύπησαν» σε σπίτι στη Γερμασόγεια και άρπαξαν 500ευρα και όχι μόνο

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Γερή μπάζα» διαρρηκτών – «Χτύπησαν» σε σπίτι στη Γερμασόγεια και άρπαξαν 500ευρα και όχι μόνο

Την ώρα που έλειπε από την οικία της η 40χρονη εκμεταλλεύτηκαν οι διαρρήκτες που έδρασαν αστραπιαία και πέτυχαν όπως φαίνεται «γερή μπάζα».

Σύμφωνα με πληροφορίες καταγγέλθηκε από γυναίκα στη Λεμεσό ότι γύρω στις 11:00 το πρωί και ενώ η ίδια έλειπε από την οικία της άγνωστοι «μπούκαραν» στο εσωτερικό της και έφυγαν «πλουσιότεροι» κατά 31.000 ευρώ.

Όπως είπε η ίδια στην κατάθεσή της κλάπηκε το ποσό των 7.500 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 500 ευρώ καθώς και διάφορα χρυσαφικά και τιμφαλφή αξίας πέραν των 23.000 ευρώ.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν από την Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι οι διαρρήκτες πέτυχαν είσοδο στην οικία παραβιάζοντας την πόρτα του υπογείου με αιχμηρό αντικείμενο.

Να σημειώσουμε ότι στο χώρο υπήρχε σύστημα συναγερμού το οποίο ήταν απενεργοποιημένο, τις κινήσεις των διαρρηκτών όμως κατέγραψε το κύκλωμα παρακολούθησης του σπιτιου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE