To πρώτο επεισόδιο του «Κυπριακού Survivor» Ποιοι διάσημοι αποτελούν τις 2 ομάδες! Θα πέσουν κορμιά – VIDEO

To πρώτο επεισόδιο του «Κυπριακού Survivor» Ποιοι διάσημοι αποτελούν τις 2 ομάδες! Θα πέσουν κορμιά – VIDEO

Το Survivor μεταδίδεται μέσα από τη συχνότητα του Sigma και σημειώνει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Φαίνεται όμως πως στον Alpha Κύπρου και στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους βρήκαν το δικό τους Survivor το «Santa Latsia».

Διαβάστε επίσης: Έρχεται το Κυπριακό Survivor… με παρουσιάστρια την Αριστοτέλους – Η φωτογραφία που τους πρόδωσε! - ΦΩΤΟ

Φυσικά η παραγωγή δεν έχει φτάσει στα επίπεδα των Τούρκων που δαπανούν γύρω στις 150.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο, έχουν όμως τους Κύπριους «διάσημους» που με χαμηλό μπάτζετ θα χαρίσουν γέλιο στους τηλεθεατές.

Το «Santa Latsia» θα προβάλλεται αποσπασματικά μέσα από την εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα με τις δύο ομάδες να δίνουν «μάχη» για ένα μπέργκερ με δοκιμασίες που είδαμε στο ριάλιτι επιβίωσης που «σαρώνει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE