Απαγωγή Παφίτη για τα μάτια της Κύπριας πρώην του – Απειλούσε να τον σκοτώσει με μαχαίρι - Τον αναζητεί η Αστυνομία

Απαγωγή Παφίτη για τα μάτια της Κύπριας πρώην του – Απειλούσε να τον σκοτώσει με μαχαίρι - Τον αναζητεί η Αστυνομία

Ώρες αγωνίας έζησε 31χρονος Παφίτης, όταν 38χρονος από την Ιορδανία υπό την απειλή μαχαιριού τον επιβίβασε στο όχημα του.

Ακολούθως σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο ΤΑΕ, ο 38χρονος φέρεται να τον περιέφερε επί δυο ώρες σε διάφορα μέρη στην Πάφο και την Κάτω Πάφο απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει.

Η καταγγελία έγινε την Δευτέρα 3/4 ενώ το περιστατικό διαδραματίστηκε την πρόπερασμενη Δευτέρα 20/3.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλων όλα έγιναν όταν ο ίδιος βρισκόταν στο όχημα της 36χρονης Παφίτισας φιλενάδας του.

Ξαφνικά τους πλησίασε ο 38χρονος Ιορδανός εν διαστάσει σύζυγος της για να ακολουθήσει η περιπέτεια του 31χρονου Κύπριου τον οποίο εν τέλει κατέβασε κοντά στον χώρο απ’ όπου τον απήγαγε.

Η Αστυνομία αναζητεί τον Ιορδανό για τον οποίο αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.