ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι 22χρονοι δίδυμοι που ξυλοκόπησαν άγρια 33χρονο έξω από νυκτερινό κέντρο

ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι 22χρονοι δίδυμοι που ξυλοκόπησαν άγρια 33χρονο έξω από νυκτερινό κέντρο

Στη σύλληψη δύο 22χρονων κατοίκων Πάφου, προχώρησε την Κυριακή 2/4 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση βαριάς και πραγματικής βλάβης.

Η διερεύνηση της υπόθεσης, άρχισε μετά από σχετική καταγγελία 33χρονου. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, χθες, γύρω στις 4π.μ., ενώ εξερχόταν από νυχτερινό κέντρο στην Πάφο, δέχθηκε επίθεση από τρία πρόσωπα, τα οποία των κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Μετά την επίθεση, ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα ζυγωματικού και οίδημα στο κεφάλι, ενώ απώλεσε και δύο δόντια.  

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΦΟΣ: 22χρονα δίδυμα αδέλφια ξυλοκόπησαν 33χρονο έξω από νυκτερινό κέντρο

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.