Ιερέας σκότωσε πυροβολώντας δύο σκυλιά μπροστά σε παιδιά

Ιερέας σκότωσε πυροβολώντας δύο σκυλιά μπροστά σε παιδιά

Συνελήφθη μετά από μήνυση φιλοζωικών οργανώσεων

Απίστευτο περιστατικό στην περιοχή της Οβριάς στην Πάτρα, όπου, σύμφωνα με καταγγελίες, ένας ιερέας πυροβόλησε και σκότωσε δύο σκυλιά και μάλιστα μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σημείο και έπαιζαν! 

Η υπόθεση έγινε γνωστή μετά τις καταγγελίες φιλοζωικών οργανώσεων της περιοχής, που υπέβαλαν μηνύσεις κατά του ιερέα. Έτσι, ο άντρας συνελήφθη από την αστυνομία και  και κινήθηκε εναντίον του αυτόφωρη διαδικασία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο ιερέας αντιλήφθηκε ότι έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία, έβαλε τα άψυχα ζώα σε δύο λευκά τσουβάλια, τα μετέφερε με το αυτοκίνητό του και τα πέταξε σε άγνωστο σημείο. 

Από Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Αντίστροφη μέτρηση για την ιστορική σύνοδο στην Αίγυπτο - Προσγειώθηκε στο Σαρμ ελ Σέιχ ο Τραμπ

LIVE: Αντίστροφη μέτρηση για την ιστορική σύνοδο στην Αίγυπτο - Προσγειώθηκε στο Σαρμ ελ Σέιχ ο Τραμπ

Στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου είναι στραμμένα τα βλέμματα όλου του κόσμου καθώς εκεί διεξάγεται η Σύνοδος Κορυφής για το σχέδιο ειρήνευσης Ισραήλ-Χαμάς, υπό την προεδρία των Τραμπ και Σίσι και παρουσία του προέδρου της Παλαιστινιακής αρχής, Μαχμούντ Αμπάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE