Οι δύο ηγέτες, Έιντε και Σπέχαρ στο δείπνο

Οι δύο ηγέτες, Έιντε και Σπέχαρ στο δείπνο

Ξεκίνησε το δείπνο, που φιλοξενεί ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Έσπεν Μπαρθ Έιντε στο Λήδρα Πάλας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου των ΗΕ Αλίμ Σιντίκ, ερωτηθείς σχετικά.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση οι διαπραγματευτές των δύο κοινοτήτων δεν παρακάθονται στο αποψινό δείπνο.

Εκτός από τους δύο ηγέτες, και τον Ειδικό Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ Εσπεν Μπαρθ Έιντε, στο δείπνο παρακάθεται και η  Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE