Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας – Καραμπόλα 5 αυτοκινήτων

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας – Καραμπόλα 5 αυτοκινήτων

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 2 Απριλίου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γύρω στις 16:45 όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται στο ύψος της Χοιροκοιτίας πέντε αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους ευτυχώς χωρίς να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός παρά μόνο υλικές ζημιές.

Από το ατύχημα έκλεισε για περίπου  20 λεπτά η δεξιά λωρίδα του δρόμου με μέλη της Αστυνομίας που βρέθηκαν στο σημείο να βοηθούν στην ομαλοποίηση της κυκλοφορίας.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς η βροχόπτωση που ξεκίνησε γύρω στις 16:00 ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE