Φρεσκοπαντρεμένη καθηγήτρια βίασε 13χρονο μαθητή της

Φρεσκοπαντρεμένη καθηγήτρια βίασε 13χρονο μαθητή της

Μία προσφάτως παντρεμένη καθηγήτρια στο Μιζούρι των ΗΠΑ έχει προκαλέσει σκάνδαλο στην τοπική κοινωνία.

Η μητέρα δύο παιδιών, φέρεται να έκανε σεξ με 13χρονο μαθητή της, αφού τον πήγε στο σπίτι της, στις 29 Μαρτίου. Στη συνέχεια γδύθηκε, τον έγδυσε και προχώρησαν στη σεξουαλική πράξη.

Σαν να μην έφτανε αυτό, στη συνέχεια, η 37χρονη καθηγήτρια, έστελνε γυμνές φωτογραφίες της στον 13χρονο μαθητή, καθώς και σε άλλους δύο 14χρονους.

Η καθηγήτρια δούλευε στο σχολείο από το 2010 και πλέον κατηγορείται για βιασμό πρώτου βαθμού, ενώ της έχει απαγορευθεί δια παντώς η οποιαδήποτε επαφή με το 13χρονο ή την οικογένειά του.

Amanda Schweitzer is thought to have two children of her own

Amanda Schweitzer has been put on 'admin leave' from her

Aπό Πρώτο ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE