ΛΕΜΕΣΟΣ: Διάρρηξη με λεία όπλα και χρυσαφικά από σπίτι 39χρονης δασκάλας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διάρρηξη με λεία όπλα και χρυσαφικά από σπίτι 39χρονης δασκάλας

Γερή μπάζα έκαναν οι άγνωστοι διαρρήκτες που «κτύπησαν» σε οικία 39χρονης δασκάλας στον Άγιο Τύχωνα.

Συγκεκριμένα, η παραποιουμένη κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λεμεσού το βράδυ του Σαββάτου 01/04 πως μεταξύ των ωρών 18:50 και 21:30 κλάπηκαν από το σπίτι της διάφορα αντικείμενα ενώ εκείνη απουσίαζε

Οι άγνωστοι διαρρήκτες έκλεψαν ένα κυνηγετικό όπλο αξίας 5.000 ευρώ, ένα αεροβόλο αξίας 1.000 ευρώ, ρολόγια, χρυσαφικά και κοσμήματα συνολικής αξίας 35.800 ευρώ.

Την σκηνή επισκέφτηκαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού όπου από τις επιτόπιες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι οι διαρρήκτες πέτυχαν είσοδο και έξοδο πέτυχαν από την συρόμενη αλουμινένια πόρτα της κουζίνας αφού πρώτα παραβιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο.

Στην οικία υπήρχε συναγερμό ο οποίος ήχησε γύρω στις 21:30 αλλά δεν υπήρχαν κάμερες παρακολούθησης.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE