ΠΑΦΟΣ: Στο νοσοκομείο 23χρονος μετά από τροχαίο ατύχημα – Το λάθος που έκανε ίσως του στερούσε τη ζωή

ΠΑΦΟΣ: Στο νοσοκομείο 23χρονος μετά από τροχαίο ατύχημα – Το λάθος που έκανε ίσως του στερούσε τη ζωή

Στο νοσοκομείο της Πάφου δυο τραυματίες μετά απο τροχαίο.

Λίγο μετά τα μεσάνυκτα του Σαββάτου 01/04μ αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος στη λεωφόρο Ευρώπης στην Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 60χρονη.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκαν ελαφρά οι οδηγοί των δύο οχημάτων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου η 60χρονη αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε, ενώ ο 23χρονος κρατήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Στον 23χρονο έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 62μg αντί 22μg, ενώ σε τελική εξέταση αλκοόλης δεν έδωσε ικανοποιητικά δείγματα εκπνοής.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE