Βουλευτικές Εκλογές: Ιδού όλοι οι υποψήφιοι ανά επαρχία - Τα ποσοστά γυναικών και οι ανεξάρτητοι
O Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει, ότι σήμερα υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για τις Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026.

Στον Αγιο Δομήνικο το παιχνίδι ξεκίνησε στις 13 Φεβρουαρίου και αναμένεται να τελειώσει στις 26 Ιουνίου, με την τηλεθέαση να έχει φτάσει σε απίστευτα νούμερα.
Οπως αναφέρει και το «Πρώτο Θέμα», ο ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει το παιχνίδι-φαινόμενο της ελληνικής τηλεόρασης, επένδυσε αρκετά χρήματα.
Τα δικαιώματα του Survivor φτάνουν τα 10 εκατ.ευρώ και κάθε επεισόδιο έχει κόστος 150.000 ευρώ, με 420 άτομα να εργάζονται στην παραγωγή και τα 100 να έχουν ταξιδέψει από την Ελλάδα.
Κάθε δευτερόλεπτο διαφήμισης φέρνει κέρδη 90-150 ευρώ για τον ΣΚΑΪ, ενώ τα έσοδα από τις διαφημίσει φτάνουν τις 345.000 ευρώ ανά επεισόδιο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




