Ένταση έξω από το κρησφύγετο του Γρίβα – Αποδοκίμασαν τον Κασουλίδη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένταση έξω από το κρησφύγετο του Γρίβα  – Αποδοκίμασαν τον Κασουλίδη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένταση και λεκτική επίθεση δέχθηκαν το πρωί του Σαββάτου 01/04, Βουλευτές του Δημοκρατικού Συναγερμού καθώς και ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εθνικιστικού Απελευθερωτικού Κινήματος, δεκάδες μέλη του Εθνικιστικού τίμησαν της έναρξη του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα 1955-59 στη Λεμεσό, στο χώρο του κρησφύγετού του Στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή.

Αναφέρουν πως «καταδίκασαν τη προσπάθεια του ΔυσΑΚΕΛ να καταργήσει την επέτειο του Ενωτικού δημοψηφίσματος, απαίτησαν την απομάκρυνση των πολιτικάντηδων από τον Ιερό χώρο του κρησφύγετου και αποδοκίμασαν την κατάθεση στεφάνου από τον εθνομειοδότη Αναστασιάδη».

Τέλος στην ανακοίνωση του αναφέρονται πως έγινε προσπάθεια της Αστυνομίας να συλλάβει τα μέλη του Ε.Α.Κ. προσέκρουσε στην δυναμική αντίδραση τους και απέτυχε.

Να σημειώσουμε πως κατά την αναχώρηση του ο Ιωάννης Κασουλίδης αποδοκιμάστηκε από τα μέλη του Εθνικιστικού Απελευθερωτικού Κινήματος.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE