ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Συμφωνία «μπαμ» από τον Κυπριακό Ιππόδρομο – Η κίνηση που θα φέρει πολλαπλά κέρδη

Συμφωνία «μπαμ» από τον Κυπριακό Ιππόδρομο – Η κίνηση που θα φέρει πολλαπλά κέρδη

Η κίνηση αυτή, αναμένεται να επιφέρει ένα σημαντικό έξτρα εισόδημα στη Λέσχη Ιπποδρόμων Λευκωσίας, αλλά και σημαντική ενίσχυση σε θέματα μάρκετινγκ και νέων ιδεών ανάπτυξης του ιπποδρομικού στοιχήματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», η Λέσχη Ιπποδρόμων Λευκωσίας και η ΑΕ Ιπποδρομίες (εταιρεία του ομίλου ΟΠΑΠ) που διοργανώνει εδώ και δύο χρόνια τη διεξαγωγή και ανάπτυξη των ιπποδρομιών και του αμοιβαίου στοιχήματος στην Ελλάδα, βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και όχι μόνο.

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι, μέλη του του συμβουλίου της Λέσχης Ιπποδρομιών και τις «Ιπποδρομίες ΑΕ», είχαν τις τελευταίες μέρες επαφές στη Λευκωσία και όλα δείχνουν ότι η μεταξύ τους συνεργασία θα ξεκινήσει σύντομα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα.

Η συνεργασία των δύο Ιπποδρόμων, Αγ. Δομετίου και Μαρκόπουλου (Ελλάδα), θα αφορά εκτός από την ανταλλαγή στοιχημάτων με την κοινή μετάδοση των ιπποδρομιών σε Ελλάδα και Κύπρο, και τον εμπλουτισμό του προϊόντος στις δύο χώρες.

Το σύνολο της συνεργασίας αναμένεται να ανακοινωθεί εντός του 2017, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των επαφών και την υπογραφή του σύμφωνου συνεργασίας από τις δύο πλευρές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top