Αυτή είναι η αίθουσα αναμονής στο ερειπωμένο αεροδρόμιο Λευκωσίας! 24 φωτογραφίες του Άντρου Ευσταθίου που προκαλούν σοκ και συγκίνηση

Αυτή είναι η αίθουσα αναμονής στο ερειπωμένο αεροδρόμιο Λευκωσίας! 24 φωτογραφίες του Άντρου Ευσταθίου που προκαλούν σοκ και συγκίνηση

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Λευκωσίας, έπρεπε να σφύζει από ζωή.

Να αποτελεί ένα πολυπολιτισμικό κονσέρτο φωνών και ομιλιών, να ξεχειλίζει από ταξιδιώτες και να συνδέει τον κόσμο. Αντ’ αυτού, 43 χρόνια τώρα παραμένει βουβό και ερειπωμένο. Τα συντρίμια του μετετράπησαν σε ουδέτερη ζώνη ενώ η μοναδική του χρήση σήμερα είναι να εξυπηρετεί τις συνομιλίες, καθώς βρίσκεται στη νεκρή ζώνη. Αυτή τη σιωπή του Αεροδρομίου, λύνει με τη φωτογραφική του έκθεση «Nicosia International Airport», ο Άντρος Ευσταθίου, της οποίας οι πόρτες άνοιξαν στην Γκαλερί Ευριπίδη στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα στη mixanitouxronou.com.cy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE