ΛΑΡΝΑΚΑ: Ελληνοκύπριος κατήγγειλε την πρώην του στην Αστυνομία και καταζητείται – Δεν πίστευε στα μάτια του όταν επέστρεψε σπίτι

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ελληνοκύπριος κατήγγειλε την πρώην του στην Αστυνομία και καταζητείται – Δεν πίστευε στα μάτια του όταν επέστρεψε σπίτι

Χρυσαφικά αξίας 12,100 ευρώ κλάπηκαν από διαμέρισμα Ελληνοκύπριου στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το μεσημέρι της Πέμπτης 30/3 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από Ελληνοκύπριο ότι, μεταξύ 25 Φεβρουαρίου και 20 Μαρτίου 2017,  η πρώην συμβία του, 24 χρόνων από την Τσεχία, έκλεψε από το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στο διαμέρισμα του στη Λάρνακα, χρυσαφικά συνολικής αξίας 12,100 ευρώ.

Ο άνδρας ανέφερε στην καταγγελία του ότι η 24χρονη ήταν η μόνη που γνώριζε πού βρισκόταν το κλειδί του χρηματοκιβωτίου και πως από την ημέρα που ο ίδιος διαπίστωσε την κλοπή, η κοπέλα εγκατέλειψε το διαμέρισμα που διέμενε μαζί του και δεν του λέει πού βρίσκεται.

Στο διαμέρισμα δεν υπάρχει εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ενώ τα χρυσαφικά δεν καλύπτονται από ασφάλεια έναντι κλοπής.

Εναντίον της 24χρονης εξεδόθη δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία Λάρνακας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE