Η Αιμιλία Κενεβέζου ενημέρωσε με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter τους διαδικτυακούς της φίλους το πρόωρο τέλος της εκπομπής της στο MEGAONE «Βέτο» λίγους μήνες πριν ολοκληρωθεί η σεζόν.
Ο λόγος τα ποσοστά στα δυναμικά κοινά, τα οποία παίζουν πλέον τον καθοριστικό ρόλο, γι αυτό και βλέπουμε συχνά σταθμούς να «κατεβάζουν» αξιόλογες εκπομπές όπως το «ΒΕΤΟ» αλλά και πριν από ένα περίπου μήνα το «ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΟΝ».
Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πηγές που φθάνουν στο ThemaOnline το κανάλι του Αρχαγγέλου προχώρησε σε αυτήν την ενέργεια, θεωρώντας ότι έκλεισε ο κύκλος της εκπομπής. Η Αιμιλία Κενεβέζου βρίσκεται στον προγραμματισμό του καναλιού για την επόμενη σεζόν και σκοπεύει να την αξιοποιήσει σε αυτό που κάνει εξαιρετικά καλά και δεν είναι άλλο από την ενημέρωση, την πολιτική και γενικά το κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι.
Εκείνο που διαμηνύουν από το MEGAONE είναι: «Δεν υπάρχει θέμα διαζυγίου».