Ραγδαίες εξελίξεις στις Κεντρικές Φυλακές – Συνελήφθη 37χρονος δεσμοφύλακας – Άλλαξε κατάθεση η Γρηγορίου

Ραγδαίες εξελίξεις στις Κεντρικές Φυλακές – Συνελήφθη 37χρονος δεσμοφύλακας – Άλλαξε κατάθεση η Γρηγορίου

Ραγδαίες εξελίξεις από το βράδυ της Τετάρτης (29/03) στις Κεντρικές Φυλακές.

Η Σοφία Γρηγορίου έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στους ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου και από κατηγορούμενη μετατρέπεται σε μάρτυρας κατηγορίας και πλέον μπαίνει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Η Γρηγορίου πλέον κατηγορείται για συνέργεια μετά τη διάπραξη του άγριου φονικού και έτσι απαλάσσεται από σοβαρές κατηγορίες, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται η θέση της κατηγορούσας αρχής.

Εξάλλου, μετά από ενέργειες της διεύθυνσης των Κεντρικών Φυλακών που αξιολόγησε συγκεκριμένη πληροφορία, συνελήφθη δεσμοφύλακας.

Μετά από έρευνα που έγινε στο όχημά του από μέλη της ΥΚΑΝ εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών και έμφορτο πιστόλι.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE