Ραγδαίες εξελίξεις στις Κεντρικές Φυλακές – Συνελήφθη 37χρονος δεσμοφύλακας – Άλλαξε κατάθεση η Γρηγορίου

Ραγδαίες εξελίξεις στις Κεντρικές Φυλακές – Συνελήφθη 37χρονος δεσμοφύλακας – Άλλαξε κατάθεση η Γρηγορίου

Ραγδαίες εξελίξεις από το βράδυ της Τετάρτης (29/03) στις Κεντρικές Φυλακές.

Η Σοφία Γρηγορίου έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στους ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου και από κατηγορούμενη μετατρέπεται σε μάρτυρας κατηγορίας και πλέον μπαίνει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Η Γρηγορίου πλέον κατηγορείται για συνέργεια μετά τη διάπραξη του άγριου φονικού και έτσι απαλάσσεται από σοβαρές κατηγορίες, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται η θέση της κατηγορούσας αρχής.

Εξάλλου, μετά από ενέργειες της διεύθυνσης των Κεντρικών Φυλακών που αξιολόγησε συγκεκριμένη πληροφορία, συνελήφθη δεσμοφύλακας.

Μετά από έρευνα που έγινε στο όχημά του από μέλη της ΥΚΑΝ εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών και έμφορτο πιστόλι.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE