Βαγδάτη: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε επίθεση βομβιστή-καμικάζι

Βαγδάτη: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε επίθεση βομβιστή-καμικάζι

Ένα φορτηγό παγιδευμένο με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών υλών ανατινάχθηκε σε σημείο ελέγχου στο νότιο τμήμα της πρωτεύουσας του Ιράκ με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 17 άνθρωποι και να τραυματιστούν πάνω από 60 άλλοι, ανέφεραν πηγές προσκείμενες στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, ο βομβιστής-καμικάζι πυροδότησε τα εκρηκτικά ενώ βρισκόταν ανάμεσα σε πολλά άλλα αυτοκίνητα που περίμεναν να ελεγχθούν.

Πολλά έπιασαν φωτιά. Δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για την ενέργεια αυτή, αλλά η επίθεση διαπράχθηκε ενώ οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος συνεχίζουν τις μάχες με τις ιρακινές δυνάμεις στη δυτική Μοσούλη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης τη συνάντηση των ηγετών της ΕΕ με ηγέτες κρατών της περιοχής, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE