ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έκαψαν μάντρα αυτοκινήτων – Καταστράφηκαν πέντε οχήματα

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έκαψαν μάντρα αυτοκινήτων – Καταστράφηκαν πέντε οχήματα

Πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Πέμπτης 30/3 σε μάντρα αυτοκινήτων στην Αγία Νάπα είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν πέντε οχήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις τρεις σήμερα τα ξημερώματα ξέσπασε πυρκαγιά σε μάντρα αυτοκινήτων στην Αγία Νάπα.
 
Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν την πυρκαγιά και κατάφεραν να την σβήσουν.

Ωστόσο από τη φωτιά καταστράφηκαν πέντε οχήματα, η αξία των οποίων δεν έχει ακόμα υπολογιστεί.
 
Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, φαίνεται ότι εκ πρώτης όψεως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.
 
Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται ενώ με το πρώτο φως της ημέρας θα διενεργηθούν εξετάσεις από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία για να διαπιστωθεί ο τρόπος με τον οποίο ενήργησαν οι δράστες.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE