Ερωτικό ειδύλλιο στο Survivor; - «Αν ήμουν γυναίκα θα σε παντρευόμουν» - VIDEO

Ερωτικό ειδύλλιο στο Survivor; - «Αν ήμουν γυναίκα θα σε παντρευόμουν» - VIDEO

Ένα «ερωτικό ειδύλλιο» αλλιώτικο από τα άλλα εκτυλίχθηκε στο Survivor μπροστά στις κάμερες.

Βροχές και καταιγίδες έχουν να ξεπεράσουν οι Μαχητές και οι Διάσημοι. 

Στα πλαίσια της προστασίας τους από τα καιρικά φαινόμενα οι Μαχητές ξεκίνησαν να «μπαλώνουν» την καλύβα τους, για να «γλιτώσουν» όσο περισσότερη βροχή μπορούν.

Μαχητές οι οποίοι δεν μπόρεσαν να κοιμηθούν τις τελευταίες δυο μέρες. 

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι Διάσημοι. Συγκεκριμένα ο Στέλιος Χανταμπάκης, «σκαρφίστηκε» να δημιουργήσουν στέγαστρο για να καλύπτουν το πολύτιμό τους αγαθό, την φωτιά, από την βροχή.

Έτσι πρώτος ρίχτηκε στον «αγώνα» για την κατασκευή του στεγάστρου.

Όταν ο Χούτος, πέρασε από την «μίνι οικοδομή» που έκανε ο Χανταμπάκης και βλέποντας πόσο σκληρά εργαζόταν του είπε πειράζοντάς τον «Αν ήμουν γυναίκα θα σε παντρευόμουν»!

Ο Χανταμπάκης ήταν όμως τόσο απορροφημένος από την κατασκευή του στεγάστρου, που δεν ανταπέδωσε το «κομπλιμέντο». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Απόπειρα φόνου: Διερευνάται αν προηγήθηκε καυγάς των δύο γειτόνων - Σε κρίσιμη κατάσταση ο 41χρονος

Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων εναντίον του 55χρονου φερόμενου δράστη της απόπειρας φόνου εναντίον 41χρονου στην Αμαργέτη της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE