LIFESTYLE

Δύσκολες ώρες για τον δημιουργό των επιτυχιών!

Δύσκολες ώρες για τον δημιουργό των επιτυχιών!

Έχασε την πιο… Ωραία Κυρία της ζωής του...

Δύσκολες ώρες για τον Αλέξανδρο Ρήγα. Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη του μητέρα Ευανθία. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook, o δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης, που έγραψε:

«Ο Αλέξανδρος (Ρήγας) έχασε την πιο… Ωραία Κυρία της ζωής του. «Έφυγε» χθες τα ξημερώματα η μαμά του Ευανθία που λάτρευε. Μπήκε στην εντατική μετά από έμφραγμα και λίγες ώρες μετά έσβησε. Σήμερα της είπε το τελευταίο αντίο σε στενό κύκλο στο χωριό Κοπανάκι – τόπο καταγωγής του πατέρα του που είχε αγαπήσει πολύ η μαμά του. Μεταξύ συγγενών και λίγων φίλων αποχαιρέτησε τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής του, όπως την χαρακτήριζε. Ήταν μια δύσκολη μέρα για τον αγαπημένο μου φίλο, μα είναι δυνατός, όσο δυνατός μπορεί να είναι κάποιος μετά από μια τέτοια απώλεια. Ήταν δίπλα μου όταν «έφυγε» η μαμά μου και ήμουν εγώ δίπλα του, όπως πάντα…».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΛΈΞΑΝΔΡΟς ΡΗΓΑΣ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο



ΠτΔ: Μοναδικός στόχος η επανένωση στη βάση ψηφισμάτων ΟΗΕ

ΠτΔ: Μοναδικός στόχος η επανένωση στη βάση ψηφισμάτων ΟΗΕ

Μοναδικός στόχος είναι η απελευθέρωση και η επανένωση της Κύπρου στη βάση των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον επιμνημόσυνο λόγο του στο Εθνικό Μνημόσυνο του ήρωα Μιχαήλ Ολύμπιου που έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου στα Λύμπια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top