Μαλλιά κουβάρια στον ενδιάμεσο – Τα βρόντηξε και ο Περδίκης – «Δεν είμαι δεδομένος για κανέναν» - VIDEO

Μαλλιά κουβάρια στον ενδιάμεσο – Τα βρόντηξε και ο Περδίκης – «Δεν είμαι δεδομένος για κανέναν» - VIDEO

Εικόνα αλαλούμ και προσωπικών φιλοδοξιών εκπέμπει ο ενδιάμεσος αναφορικά με τις ζυμώσεις που γίνονται για την εξεύρεση κοινού υποψηφίου, με τον Γιώργο Περδίκη, να δηλώνει σε έντονο ύφος από την βουλή, ότι το κόμμα του δεν είναι δεδομένο για κανέναν.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο κ. Περδίκης έδειξε τον εκνευρισμό του και την δυσαρέσκεια για τα όσα ακούγονται και γράφονται για το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Συγκεκριμένα ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν συμπεριλαμβάνεται στην ομάδα εκείνη που έχει συμφωνήσει στην υποψηφιότητα κανενός.

Την ίδια ώρα επανέλαβε την θέση των Οικολόγων για εξεύρεση υποψηφίου που θα στηριχθεί και από τους πέντε με την προυπόθεση ότι αυτός δεν θα είναι πολιτικός αρχηγός, αποκλείοντας έτσι τους Νικόλα Παπαδόπουλο, Ελένη Θεοχάρους και Γιώργο Λιλλήκα.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Περδίκη ανήρτησε στο facebook ο δημοσιογράφος Μάριος Καμιναρίδης:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE