Μαλλιά κουβάρια στον ενδιάμεσο – Τα βρόντηξε και ο Περδίκης – «Δεν είμαι δεδομένος για κανέναν» - VIDEO

Μαλλιά κουβάρια στον ενδιάμεσο – Τα βρόντηξε και ο Περδίκης – «Δεν είμαι δεδομένος για κανέναν» - VIDEO

Εικόνα αλαλούμ και προσωπικών φιλοδοξιών εκπέμπει ο ενδιάμεσος αναφορικά με τις ζυμώσεις που γίνονται για την εξεύρεση κοινού υποψηφίου, με τον Γιώργο Περδίκη, να δηλώνει σε έντονο ύφος από την βουλή, ότι το κόμμα του δεν είναι δεδομένο για κανέναν.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο κ. Περδίκης έδειξε τον εκνευρισμό του και την δυσαρέσκεια για τα όσα ακούγονται και γράφονται για το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Συγκεκριμένα ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν συμπεριλαμβάνεται στην ομάδα εκείνη που έχει συμφωνήσει στην υποψηφιότητα κανενός.

Την ίδια ώρα επανέλαβε την θέση των Οικολόγων για εξεύρεση υποψηφίου που θα στηριχθεί και από τους πέντε με την προυπόθεση ότι αυτός δεν θα είναι πολιτικός αρχηγός, αποκλείοντας έτσι τους Νικόλα Παπαδόπουλο, Ελένη Θεοχάρους και Γιώργο Λιλλήκα.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Περδίκη ανήρτησε στο facebook ο δημοσιογράφος Μάριος Καμιναρίδης:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Προεδρικές 2028: Πρόωρη κινητικότητα και πολιτικές ζυμώσεις στα κόμματα

Μπορεί να απομένει ακόμη σημαντικός χρόνος μέχρι τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, ωστόσο το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο έχει ήδη αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της επόμενης μεγάλης εκλογικής αναμέτρησης. Τα κόμματα ανοίγουν σταδιακά τα χαρτιά τους, οι εσωτερικές διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα πρώτα ονόματα μπαίνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE