LIFESTYLE

Κόβεται στο Star Academy; Ποια η απόφαση του καναλιού;

Κόβεται στο Star Academy; Ποια η απόφαση του καναλιού;

Τι ανακοίνωσε η παραγωγή στους τεχνικούς;

Σε κατάσταση πανικού βρίσκονται στο Εpsilon λόγω των πολύ χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης του “Star Academy”. Ήδη άρχισαν τα όργανα στην παραγωγή και η Χρύσα Ρώπα δεν είναι ο μόνος λόγος. 

Σύμφωνα με το tv-24.gr την Τρίτη, 28/3, η παραγωγή κάλεσε τους τεχνικούς για να τους ανακοινώσει ότι σήμερα είναι η τελευταία τους μέρα στο Κορωπί όπου βρίσκεται το “σπίτι” της Μουσικής Ακαδημίας κι από την Πέμπτη θα δουλεύει μόνο προσωπικό ασφαλείας πράγμα που σημαίνει ότι μειώνεται στο ελάχιστο το προσωπικό των τεχνικών λόγω περικοπών, με προοπτική να κοπούν εντελώς τα καθημερινά επεισόδια αν τα ποσοστά παραμείνουν τόσο χαμηλά -όπως την Τρίτη, 28/3, που έκανε 1,3 στο σύνολο και στο νεανικό κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή τελειώνει ο μήνας και άρα θα πρέπει λογικά να πέσουν οι πρώτοι μισθοί, κάτι φυσικά που δεν είναι καθόλου σίγουρο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top