LIFESTYLE

Με ποιαν έκανε αστεία από την ομάδα των Μαχητών ο Ντάνος και έγινε έξαλλη η Ευρυδίκη; VIDEO

Με ποιαν έκανε αστεία από την ομάδα των Μαχητών ο Ντάνος και έγινε έξαλλη η Ευρυδίκη;  VIDEO

Η παρατήρηση της Βαλαβάνη στον Αγγελόπουλο ήταν έντονη και αυτός απορημένος την ρώτησε «Σε ενοχλεί;»! Την εξήγηση για τον καβγά έδωσε ο Τσάγκ...

Την Τρίτη, 28/3, κατα την διάρκεια του αγωνίσματος έγινε κάτι που πέρασε απαρατήρητο, αφού η Βαλαβάνη ενώ έπαιρνε συμβουλές  από την Παπαδοπούλου για το παιχνίδι αντιλήφθηκε ότι ο Αγγελόπουλος έκανε κάτι που την ενόχλησε και έσπευσε να τον επαναφέρει στην τάξη λέγοντάς του: «Ρε Γιώργο! Γιώργο γιατί το κάνεις αυτό; Αυτά μην τα κάνεις! Δεν είναι ωραίο».

(Το περιστατικό έλαβε χώρα στο 1:04:05)


Ο Ντάνος ρωτάει την Βαλαβάνη: «Σε ενοχλεί;» κι εκείνη του απαντά: «Με ενοχλεί, ναι. Με ενοχλεί γιατί είσαι στην ομάδα μου. Δεν θέλω να γίνονται αυτά…».

Και όλοι απορήσαμε τι μπορεί να έκανε ο Γιώργος;  Φυσικά κάπου πήγε το μυαλό μας, αφού το αμέσως επόμενο πλάνο έδειχνε την Ειρήνη των Μαχητών, αλλά η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα έμμεσα, από τα χείλη του Τσάνγκ που ήταν θυμωμένος επειδή τα κορίτσια ενώ έχανε η ομάδα του χασκογελούσαν.

Ο Κινέζος αποκάλυψε τι έκανε η Ειρήνη λέγοντας: «Εδώ έκανε αστειάκια με τους αντιπάλους».

(Το περιστατικό θα το δείτε στο 1:36:05)


Προφανώς ο Ντάνος την ώρα που απομακρύνθηκε από την ομάδα μίλησε με την αντίπαλη παίκτρια και ενοχλήθηκε η Βαλαβάνη, η οποία στον αγώνα που είχε με την Ειρήνη, την έκανε σκόνη...


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top