Έσκασε η πρώτη αποχώρηση από το «Star Academy»! Φεύγει μόνιμα στο Παρίσι

Έσκασε η πρώτη αποχώρηση από το «Star Academy»! Φεύγει μόνιμα στο Παρίσι

Κι όμως η πρώτη αποχώρηση από το Star Academy δεν είναι από παίκτη αλλά από καθηγήτρια.

Ενώ όλοι στην παρουσίαση είδαμε την Χρύσα Ρώπα, καθηγήτρια υποκριτικής στη σχολή του σόου να ποζάρει χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό, δύο βδομάδες σχεδόν μετά δεν έχει διδάξει ποτέ τους σπουδαστές-διαγωνιζόμενους, κάτι που πυροδότησε φήμες για την αποχώρησή της.

Λίγες μέρες αργότερα η Χρύσα Ρώπα μιλώντας στην εφημερίδα «Ειδήσεις» επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από το Star Academy. «Ναι αποχώρησα» αναφέρει και προσθέτει: «Δεν μπορούσα να συνεχίσω. Δεν ξέρω τι ακούγεται, αλλά οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι καθαρά οικογενειακοί. Ετοιμάζομαι να φύγω μόνιμα για το Παρίσι. Δεν είναι η πρώτη φορά - και στο παρελθόν έχω φύγει και έχω μείνει εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι και τώρα, κάποιοι οικογενειακοί λόγοι με αναγκάζουν να φύγω σε σύντομο χρονικό διάστημα από την Ελλάδα».

Η ηθοποιός αναφέρει ότι σίγουρα θα λείπει το Πάσχα, αλλά και όλο το καλοκαίρι.

xrisa ropa star academy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE