Tο «βιολί» του ο Κυπραίος - «Έκοψεν μας τον δρόμο ο γάρος» - Το αυτοκίνητο που εκνεύρισε όλους τους περαστικούς στην παλιά Λευκωσία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Tο «βιολί» του ο Κυπραίος - «Έκοψεν μας τον δρόμο ο γάρος» - Το αυτοκίνητο που εκνεύρισε όλους τους περαστικούς στην παλιά Λευκωσία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Και ναι κυρίες και κύριοι για ακόμα μία φορά δείχνουμε πόσο ανεγκέφαλοι και απολίτιστοι είμαστε ως λαός.

Μάλλον ήταν βιαστικός ο τύπος με το εν λόγω όχημα γιατί είχε παρκάρει στην μέση του δρόμου και συγκεκριμένα στην παλιά Λευκωσία στην περιοχή Φανερωμένης. 

Όπως όλοι γνωρίζουμε στην παλιά Λευκωσία, οι δρόμοι είναι στενοί και με δυσκολία περνούν τα αυτοκίνητα για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Την Τρίτη το βράδυ, οι περαστικοί είχαν την κακή ατυχία να συναντήσουν ένα μεγάλο εμπόδιο που τους έκοβε τον δρόμο προς τον προορισμό τους και άρχισαν να φωνάζουν «Έκοψεν μας τον δρόμο ο γάρος».

Φυσικά, έπρεπε να κάνουμε επαναστροφή και πίσω, γιατί οι Κυπραίοι, όσο έχουμε και έχετε καταλάβει νομίζουν πως είναι οι άρχοντες της ασφάλτου και κάνουν ότι τους καπνίσει. 

Αφού κύριε Κύπριε οδηγέ όπως βλέπεις, είχες κλείσει την διέλευση των αυτοκινήτων γιατί δεν προσπάθησες τουλάχιστον να παρκάρεις το αυτοκινητάκι σου λίγο πιο μέσα;

Σεβαστείτε επιτέλους και τον συνάνθρωπό σας και δείξτε και λίγο πολιτισμό σε τούτο το νησί. 

ΔΕΊΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE