Ξέσπασμα Δημόπουλου για το τροχαίο στην Ελλάδα: «Συγνώμη Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, γ… την Αστυνομία» VIDEO

Ξέσπασμα Δημόπουλου για το τροχαίο στην Ελλάδα: «Συγνώμη Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, γ… την Αστυνομία» VIDEO

Με αφορμή το πολύνεκρο δυστύχημα στην Ελλάδα, ο δημοσιογράφος του Alpha ξέσπασε στην εκπομπή του την Τετάρτη 29/3.

Στην εκπομπή «Κάθε μέρα άλλη μέρα» του Alpha, ο Παναγιώτης Δημόπουλος και η Δήμητρα Μακρυγιάννη είχαν καλεσμένο τον Σπύρο Λάμπρου, δημοσιογράφο του Alpha Ελλάδος, ώστε να τύχουν ενημέρωσης για τις εξελίξεις γύρω από θέματα που αφορούν την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ: Συγκλονίζουν τα post στο Facebook των ανήλικων που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στην Ελλάδα- «Αν μια μέρα η ταχύτητα με σκοτώσει…» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την στιγμή όπου έγινε αναφορά για το τρομερό δυστύχημα που στοίχησε τη ζωή τεσσάρων ανηλίκων και ακόμη ένας χαροπαλεύει για να κρατηθεί στη ζωή, ο Παναγιώτης Δημόπουλος φανερά εκνευρισμένος ξέσπασε σχολιάζοντας την ανάρτηση του 19χρονου με το πρόστιμο που του έκοψε η Αστυνομία γράφοντας μάλιστα λεζάντα της ανάρτησής του «Γ… την Αστυνομία».

Η Αστυνομία με το πρόστιμο που έδωσε στον 19χρονο για την μη κατοχή άδειας οδήγησης αλλά και την μη χρήση προστατευτικού κράνους, έκανε το καθήκον της, ο νεαρός όμως αντί να βάλει μυαλό, αλλά ήθελε να δείξει την παλικαριά του, με το αποτέλεσμα πλέον να είναι γνωστό.

Δυστυχώς ο νεαρός που την προηγούμενη μέρα του τροχαίου ατυχήματος, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το πρόστιμο από την Αστυνομία γράφοντας μάλιστα και την ιδιαίτερη λεζάντα, έδειξε την μεγάλη επιπολαιότητα που χειρίστηκε την κατάσταση.

Η επιπολαιότητα τις περισσότερες φορές πληρώνεται ίσως και με την ίδια μας τη ζωή, ειδικά όταν βρισκόμαστε πίσω από ένα τιμόνι, όπως σ’ αυτή τη περίπτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία! Τέσσερις νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στην Ελλάδα - Πέμπτος επιβάτης σοβαρά τραυματισμένος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να συζητηθούν ημερομηνίες για να καθοριστεί το πότε θα γίνει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE