Συναγερμός στο Αεροδρόμιο της Αθήνας για ύποπτο δέμα

Συναγερμός στο Αεροδρόμιο της Αθήνας για ύποπτο δέμα

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όταν στο Κέντρο Αεροπορικού Ταχυδρομείου των ΕΛΤΑ εντοπίστηκε ένα περίεργο δέμα που κρίθηκε ύποπτο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ηλεκτρονικό μηχανισμό ο οποίος μοιάζει με συσκευή παρακολούθησης, ενώ το δέμα είχε συγκεκριμένο αποστολέα και παραλήπτη.

Το πακέτο έχει ήδη σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για εξέταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE