ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Έφτασε στα «χνάρια» του επίδοξου βιαστή η Αστυνομία – Τα στοιχεία της ταυτότητάς του

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Έφτασε στα «χνάρια» του επίδοξου βιαστή η Αστυνομία – Τα στοιχεία της ταυτότητάς του

Θυμίζουμε ότι, ο δράστης προσπάθησε να βιάσει 23χρονη Κύπρια το Σάββατο 25/3.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, συνελήφθη την Δευτέρα 27/3 με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση ο 22χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας βιασμού 23χρονης.

Ο επίδοξος βιαστής, κατάγεται από την Αίγυπτο.

Θυμίζουμε πως, ο 22χρονος επιτέθηκε στην 23χρονη όταν αυτή μετέβη σε οικία φιλικών της προσώπων και ενώ βρισκόταν πίσω από το σταθμευμένο όχημά της, αυτός την έσπρωξε μέσα σ’ αυτό και έπεσε πάνω της με την χρήση βίας.

Στη συνέχεια προσπάθησε να την βιάσει με την νεαρή να προβάλλει αντίσταση με μπουνιές και κλωτσιές. Ο δράστης την χτύπησε στο πρόσωπο ενώ κατόρθωσε να σκίσει και να αφαιρέσει τα εσώρουχά της..

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Στιγμές τρόμου στα χέρια επίδοξου βιαστή πέρασε 23χρονη – Της έσκισε τα εσώρουχα για να της τα αφαιρέσει

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μετά το διάγγελμα Χριστοδουλίδη ....οργή ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ ζητούν παραιτήσεις και πράξεις - «Δεν ανέλαβε καμία ευθύνη»

Μετά το διάγγελμα Χριστοδουλίδη ....οργή ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ ζητούν παραιτήσεις και πράξεις - «Δεν ανέλαβε καμία ευθύνη»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το διάγγελμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη για τις φονικές πυρκαγιές, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να κατηγορούν τον Πρόεδρο για έλλειψη ανάληψης ευθυνών και επικοινωνιακή διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE