Τίποτα δεν την σταματά! Η Αρναούτη προκαλεί ξανά τρολάροντας τους στοίχους του νέου τραγουδιού του Παντελίδη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τίποτα δεν την σταματά! Η Αρναούτη προκαλεί ξανά τρολάροντας τους στοίχους του νέου τραγουδιού του Παντελίδη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακόμα και μετά το κάλεσμα της από τον εισαγγελέα, συνεχίζει να «οργιάζει» μέσω Facebook…

Τίποτα δεν φαίνεται να λογαριάζει η Μήνα Αρναούτη και για μια ακόμα φορά, εμφανίζεται μέσω Facebook, ποστάροντας αυτή τη φορά, εικόνες από τους στοίχους του νέου τραγουδιού του Παντελή Παντελίδη.

Το ποστ της όμως, δεν είχε πρόθεση ούτε να κολακεύσει τους στοίχους ούτε να τους αφιερώσει κάπου, αλλά, να ειρωνευτεί και να σχολιάσει την ορθογραφία του δημιουργού τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Παντελίδη: Στον εισαγγελέα Μίνα και Φρόσω! Τι αποδείχτηκε;

Υπόθεση Παντελίδη: Γιατί η Μίνα δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Εισαγγελέα ως ύποπτη για ψευδορκία;​

Θυμίζουμε ότι, η Φρόσω Κυριάκου και η Μήνα Αρναούτη , καλέστηκαν την περασμένη Πέμπτη 23/3 από τον εισαγγελέα, η πρώτη  προκειμένου να απολογηθεί για ενδεχόμενες ευθύνες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και ψευδορκία μάρτυρα και τη δεύτερη μόνο για ψευδορκία μάρτυρα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

«Ανησυχητικά πρωτόγνωρο»: Πώς το Ουκρανικό μπορεί να επηρεάσει το εδαφικό στο Κυπριακό

Ο διεθνολόγος Αντώνης Στυλιανού, μιλώντας στο «Τ», αναλύει κατά πόσο το εδαφικό στο Κυπριακό μπορεί να βρεθεί σε νέο πλαίσιο αν η διεθνής κοινότητα αποδεχθεί λύση με απώλεια εδαφών στην Ουκρανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE